Opleiding Veilig werken in riolen met examen en workshop

Binnenkort organiseren wij bij voldoende aanmeldingen de gecertificeerde opleiding:
Veilig werken in riolen & Meten gassen en dampen (Regio Nijmegen)
Een ‘must have’ voor elke professional die te maken heeft met rioleringsprojecten.

Op woensdag 6 december 2023 + donderdag 7 december 2023 organiseren wij in samenwerking met TTC de tweedaagse opleiding ‘Veilig werken aan riolen’ (toezicht en veilig werken) gecombineerd met ‘Meten van gassen en dampen’ (vrijgavemeting) met erkend examen. Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers, o.a. beheerders, toezichthouders, projectleiders en uitvoerenden).

Indien u alleen een versnelde opleiding ‘Veilig werken in riolen’ wilt volgen (met examen en praktijkproef), kan dit op donderdag 7 september 2023.

Download:
Cursus VWR-MGD 2023 (uitgebreide inhoudelijke informatie over deze tweedaagse opleiding)

Dagindeling:
Dag 1:
– Introductie en theorie
– Workshop Werkvergunning veilig werken (bij relinen of onderhoud gemalen)
– Facultatief avondprogramma (hulp bij voorbereiden examen)
– Overnachting (niet verplicht)

Dag 2 :
– Theorie
– Theorie-examen (verplicht voor certificaat)
– Praktijkproef (verplicht voor certificaat)

De praktijk proef bestaat uit een (fictieve) afdaling met driepoot en het meten van meten gassen en dampen. Het dragen van PBM’s (veiligheidsschoenen of -laarzen, retro reflecterende bovenkleding en handschoenen) is verplicht. InRIO stelt handschoenen beschikbaar en als gewenst een oranje vestje. Schoeisel dient u zelf mee te nemen.

De cursuslocatie is de instructieruimte van InRIO of een vergaderruimte in de regio Nijmegen-Molenhoek. Bij interesse kunt u vrijblijvend een mailtje sturen naar: cursussen@inrio.nl, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte (met diverse opties) en extra informatie.

Wilt u deelnemen aan deze gecertificeerde opleiding met complete verzorging en met of zonder een facultatief avondprogramma en overnachting? Stuur dan zo snel mogelijk een een e-mailbericht met uw contactgegevens en opleidingswensen via cursussen@inrio.nl. Tot 1 november 2023 kunt u uw de inschrijving kosteloos annuleren, daarna kan een collega uw plaats innemen.