InRIO Infodagen 2014

Uitnodiging InRIO Infodagen

Hierbij willen wij deelnemers vanuit riolering beherende non-profit organisaties zoals gemeenten en waterschappen van harte uitnodigen om kosteloos één van onze infodagen voor gemeenten (en andere overheden) bij te wonen.

Deze infodagen houden wij in december op verschillende locaties in Nederland.

In het hoofdprogramma verzorgen wij lezingen over onderwerpen die voor u als teamleider, rioolbeheerder, werkvoorbereider, projectleider of directievoerder interessant en leerzaam kunnen zijn. Naast de overdracht van kennis bieden wij u de mogelijkheid tot het stellen van vragen, verzamelen van informatie en netwerken met uw gemeentelijke collega’s.

BELANGRIJK: De infodagen van InRIO zijn uitsluitend bedoeld voor deelnemers vanuit riolering beherende non-profit organisaties zoals gemeenten en waterschappen.
Als er na de officiële inschrijfperiode plaatsen over zijn is het mogelijk om als student in de vakrichting civiel/riolering de inhoudelijke presentaties bij te wonen (ook kosteloos). De infodagen hebben geen commerciële opzet, al hopen wij natuurlijk wel dat u (weer) een goede indruk krijgt van de deskundigheid en mogelijkheden van InRIO.

Programma infodagen InRIO 2014

Het is mogelijk om het programma in de ochtend of in de middag te volgen. Voor meer informatie en een uitnodiging aanvragen kunt u contact opnemen met info@inrio.nl (tel. 024 6639578).

Inloop, koffie/thee, informatie

Kennismaking met deelnemers, demonstraties WRI/BRI, informatie over laboratorium Siebert+Knipschild, informatie over de adviesmogelijkheden van InRIO op het gebied van rioolbeheer en rioolrenovatie. Gelegenheid tot het stellen van technische vragen over rioolbeheer en/of rioolrenovaties.

Lezingen en presentaties

  • Welkom (door Edith Jansen)
  • Automatiseren maatregelenplannen riolen: voordelen en gevaren (door Edith Jansen)
  • Belangrijke aspecten bij Programma van Eisen voor rioolrenovatiebestekken (door Maarten van Valkenburg)

Koffiepauze

  • Noodzakelijke stop- en bijwoonpunten voor toezichthouder bij relinen (door Edith Jansen)
  • Duidelijkheid uithardinggraad van proefstukken en uitleg DMA analyse (door Thomas Ruch: Engels + vertaling in Nederlands)

Afsluiting: bij het ochtendprogramma verzorgen wij een lunch, bij het middagprogramma zorgen wij voor een hapje en een drankje
Tijdens de afsluiting kunt u specifieke (technische) vragen vanuit uw werksituatie voorleggen  aan de adviseurs van InRIO en de materialenspecialist van onderzoekslaboratorium Siebert + Knipschild.

Om een uitnodiging te ontvangen voor deze infodagen en voor vragen kunt ucontact opnemen met de administratie (bereikbaar via nummer 024-3880418 tot 13:30 uur) en via E-mailadres info@inrio.nl .