Overzicht cursussen en inschrijfformulier

Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen die u kunt volgen. In het cursusoverzicht staat alle informatie over alle cursussen. Ook kunt u hier ons inschrijfformulier downloaden.
Alle prijzen zijn in EUR en exclusief btw. De cursusprijzen zijn inclusief tussendoortjes, dranken en maaltijden en bij aaneengesloten cursusdagen een overnachting. Wij hanteren een gereduceerd tarief voor de non-profit sector.
Bij onvoldoende aanmeldingen en/of overmacht van de docent behouden we het recht de cursus door te schuiven naar een nieuwe datum. Ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus brengen wij u op de hoogte of de cursus doorgaat.
Heeft u een vraag over één of meerdere cursussen? Dan kunt u tussen 9-13 uur contact opnemen met onze projectondersteuners (Miranda of Jacqueline) via telefoonnummer 024-66 395 78, of u stuurt een mailtje naar cursussen@inrio.nl.

Voorblad-inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Cursusoverzicht

U kunt het inschrijfformulier uitprinten, invullen en vervolgens via e-mail of per post naar ons versturen. Weet u nog niet zeker of u de cursus wilt volgen maar wel een vrijblijvende optie op een cursus nemen? Dit kan ook, als u dit in uw mail of inschrijving aangeeft.

 

 

Share Button