logo
adviesBeoordelen riolenkousproefstukcursus Advies en beleidBeoordelen riolen en maatregelenplannenControle uitvoering testen proefstukken
Over InRIO - onze kwaliteit - onze voorwaarden

Onze kwaliteit

InRIO werkt volgens een intern kwaliteitssysteem, dat overeenkomt met een kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001. De specialist rioolrenovaties Edith Jansen is ZKS gecertificeerd (gecertificeerd adviseur rioolrenovaties) en alle technische medewerkers hebben diverse veiligheidscursussen op het gebied van riolering gevolgd.

De technische medewerkers van InRIO zijn VOL-VCA gecertificeerd, gecertificeerd medewerker Veiligwerken in riolen en dragen bij het bezoek van een werklocatie gepaste veiligheidskleding.

De specialist rioolrenovaties (Edith Jansen) is officieel zks-berater (Zertificierter Kanalsanierungs-Berater) van de DWA (Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und Abvall), als eerste in Nederland. Zij volgde hiervoor in het najaar van 2011 een post HBO cursus bij de van meer dan 4 weken in Kerpen (Duitsland). Bij de opleiding tot werd veel aandacht besteed aan ontwerp riolering en relining, wetgeving, sterkteberekeningen, veiligheid, materiaalkunde, rioolinspecties, beoordelen, maatregelenplannen, reparatie- en renovatiemogelijkheden van leidingen, putten en aansluitleidingen, kostenaspecten en uitvoering.