logo
adviesBeoordelen riolenkousproefstukcursus Advies en beleidBeoordelen riolen en maatregelenplannenControle uitvoering testen proefstukken
Cursussen & presentaties - overzicht+inschrijven cursussen- InRIO brochures cursussen

Cursussen & presentaties

InRIO maakt en geeft praktijkgerichte cursussen en presentaties over aan riolering en water gerelateerde onderwerpen. Ook kan InRIO de organisatie en presentatie van informatiebijeenkomsten en bewonersavonden voor u verzorgen.

Cursussen
De cursussen en workshops van InRIO verzorgen wij zowel centraal als bij uw eigen organisatie als in company cursus. Door de praktische insteek en interactieve vormgeving bieden onze cursussen bruikbare handvatten die u direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Klik hier voor een overzicht van de centrale InRIO cursussen.

Bij de cursussen en workshops voor uw eigen organisatie bepaalt u zelf samen met InRIO de invulling, duur en leerdoelstellingen van de cursus. Hierbij kiest u onderwerpen uit de beschikbare modules en stelt u een wensenlijst samen voor aanvullingen. Bij de meeste maatwerkcursussen van InRIO kunnen wij samen de interne procedures en documenten evalueren en als nodig samen met de cursisten een voorstel tot aanpassing doen.


Voor meer informatie neemt u contact op met Edith Jansen (telefonisch bereikbaar via 024-66 395 77 of 06-14507830), of stuur een e-mail naar cursussen@inrio.nl.

presentatie
Maatwerk cursus gemeente Tilburg (2007)