logo
adviesBeoordelen riolenkousproefstukcursus Advies en beleidBeoordelen riolen en maatregelenplannenControle uitvoering testen proefstukken
InRIO advies- voorbeeldprojecten - InRIO brochures advies

Controle uitvoering & testen proefstukken

InRIO ondersteunt u bij de directievoering van rioolrenovatieprojecten. InRIO ontzorgt u bij de controle van de eindkwaliteit en adviseert u in geval van opleveringsgebreken.

InRIO ondersteunt u bij toezicht op de monstername, inspecteert de proefstukken, adviseert onafhankelijk over in te zenden proefstukken en verzorgt de correcte aanlevering van proefstukken bij het testlaboratorium van uw keuze (standaard Siebert + Knipschild, tegen meerprijs andere laboratoria). InRIO adviseert u bij het kiezen van de benodigde beproevingen en metingen. Als u zelf toezicht wilt houden, kunt u hiervoor een cursus bij InRIO volgen ondersteuning bij de opstart van het project. Hierin is ruime aandacht voor veilig werken, kwaliteit en controle (hoe om te gaan met proefstukken?) bij het uitvoeren van rioolrenovatieprojecten. InRIO controleert en beoordeelt daarnaast de opleveringsrapportage en visuele inspectie en geeft advies over de eindkwaliteit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edith Jansen (tel: 024-6639577 of 06-14507830).

Buigproef
Buigproef
(Bron: IB Siebert + KnipschildRioolrenovatieproject GVKRioolrenovatieproject GVK